Три роки ховався. На Закарпатті затримали закарпатця, що підозрюється у вбистві та розбої

8 червня оперативники поліції Закарпатської області затримали 24-річного зловмисника, який понад три роки переховувався від правоохоронців за скоєння особливо тяжких злочинів, зокрема розбійного нападу та жорстокого  вбивства 20-річного мукачівця, – повідомляють у відділі комунікації поліції в Закарпатті. 

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Злочин трапився ще в лютому 2019 року: тіло молодого хлопця із ознаками насильницької смерті виявили на одній із АЗС Мукачева, де він працював оператором.

Тоді в ході досудового розслідування поліцейські встановили, що до загибелі хлопця причетна група молодиків, один з яких тривалий час переховувався від поліції та був оголошений в міжнародний розшук. Правоохоронці весь цей час працювали, щоб встановити його місце перебування.

У ході проведення оперативних заходів співробітники кримінальної поліції отримали інформацію, що фігурант міг повернутися на територію області. Вчора його було затримано у одному із сіл Мукачівського району.

Підозрюваний вже дав свідчення. Йому інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 та п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про Розбій, вчинений організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та Умисне вбивство з корисливих мотивів. Окрім цього, суд вже розглянув клопотання слідчого та обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Максимальне покарання, яке загрожує мукачівцю, – довічне ув’язнення.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост