Дорогі “брати” – з Днем ганьби та приниження. Сьогодні на московії відзначається день росії

Своєрідне вітання записало Головне управління розвідки МО України

читай тільки перевірені новини на сайті

▪️ Дорогі “брати”! Ви завжди приділяли значну увагу знаменним датам, символам та словам. Ви дуже любите 9 травня та 12 червня, слова “мир”, “справедливість” та “братерство”. Ви довго намагалися ховати від світу ваше справжнє колективне обличчя, говорячи про добросусідство та гуманізм.

▪️ З 20 лютого 2014 року, для більшості країн світу, ви стали асоціюватися з такими приємними для російського слуху словами “вкрасти” та “війна”. Людство побачило що саме “вкрасти” та “війна” це ваші вікові “скрепы” і ваша національна ідея.

▪️ 24 лютого 2022 року ви пішли далі. До “слава россии” та “национальная гордость”, додалося “орки”, “насильник”, “стиралка”, “унитаз”, “санкции” та “изоляция”. Тепер світ сприймає вас з вашим “величием” як звичайних “юродивых” та справжніх “nazi” – нацистів, людей другого сорту, які своїм “можем повторить” та “радиоактивный пепел” викликають лише жалісливу посмішку.

▪️ “расіяни”! До чергового “величественного дня” 12 червня ви підійшли вже з новими здобутками. На довгі роки вашою національною ідеєю стане “позор” та “обнищание”, а ще “смерть”, “разруха” та “трупы”.

▪️ Зрештою, ви цього заслужили, з чим вас і вітаємо!

Зі святом вас. С днем “великой” россии.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост