На війні від ворожого снаряду загинув Олег Куцин – командир «Карпатської Січі»

У мережі повідомили, що у бою із російськими окупантами на Ізюмському напрямку загинув Олег Куцин, засновник і багаторічний керівник «Легіону Свободи», командир батальйону «Карпатська Січ».

• Підпишись на ЗакарпатПост в Інстаграм @zakarpatpost

Уродженець Івано-Франківська, Олег Куцин жив та працював у Тячеві на Закарпатті, де у 2005-2006 роках на посаді першого заступника голови керував райдержадміністрацією. Почесний громадянин міста Тячів. Воював за Україну з 2014 року, тоді з його ініціативи була створена добровольча штурмова рота “Карпатська Січ”, пише Закарпаття24

Олег Куцин на позивний “Кум” очолював 49-ий окремий стрілецький батальйон ЗСУ. Його називають одним з найпотужніших командирів на Східному фронті. Військового прямим влучанням вбив ворожий снаряд під час проведення наради на фронті.

Полеглого Захисника запам’ятають як справжнього воїна, сильного командувача та добру людину з незламним характером. Його поважали та любили за відмінне почуття гумору, далекоглядність, віру і силу, що заряджали до боротьби.

У 56-річного Олега Куцини залишились дружина та троє дітей.

Першою про загибель Куцина у неділю, 19 червня 2022 року, повідомила екснардепка від “Свободи” Ірина Фаріон у своєму телеграм-каналі.

“Загинув командир свободівської Карпатської Січі Олег Куцин. Шок. Не можу ні думати, ні писати. Тільки боротися і вбивати їх”, – заявила вона о 14:28.

Пізніше політикиня уточнила, що загибель командира сталася “від прямого влучення під час наради”.

За даними голови партії “Свобода” Олега Тягнибока, сталоця це “на Ізюмському напрямку”.

ЗакарпатПост