Синові розповідає, що він у поході, але в нього є дуже важливе і нелегке завдання, — закарпатський військовий Сергій

У минулому Сергій проходив військову службу у Чопському прикордонному загоні. З перших же днів війни чоловік повернувся у загін. Про військовослужбовця розповіли на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

Придбай журнал Впливові люди Закарпаття. ТОП-100. м.Ужгород, пл.Корятовича, Центральний ринок, газетний лоток

Крім прикордонної справи, Сергій мав ще два улюблені справи — психологію та фотографію. Паралельно з військовою службою йому вдалося закінчити навчання у Київському славістичному університеті та здобути освіту спеціаліста з психології. Сергій вирішив завершити прикордонну кар’єру та працювати психологом у навчальному закладі. Водночас він працював керівником фотогуртка у районному центрі дитячої творчості, — йдеться у повідомленні. Згодом чоловік відкрив власну фотостудію і разом з дружиною Валентиною почав займатися улюбленою справою. У подружжя народився син Анатолій.

“Для Сергія і Валентини, як і для мільйонів українців, світ перевернувся 24 лютого, коли у нашій країні почалася повномасштабна війна. Чоловік усвідомив, що час знову ставати до зброї. З першими днями війни Сергій повернувся у рідний загін, аби захистити від ворога родину, рідний край та усю нашу державу”, — повідомляють на сторінці управління. Після курсу додаткових навчань і тренувань він вирушив на інший бік України.

За можливості надсилає світлини сину Анатолію. “Комашку, яка пригрілася на травинці, жовто-багряний захід сонця, зайчика. Розповідає малому, що до них у гості часом заглядає зубатий бобер, спритні та мегашвидкі ящірки, допитливі польові мишки та колючі їжачки”, — йдеться у повідомленні.

ЗакарпатПост