Чи варто у 2022 році купувати Айфон 11?

Щодня на ринку з’являється величезна кількість нової техніки, яка дивує своїми функціями та новими розробками. Нещодавно на ринку з’явився айфон 13, який спричинив справжній фурор серед шанувальників техніки apple. Однак багато користувачів, які тестували айфон 13, все ж таки трохи розчарувалися. І річ зовсім не в нових функціях.

Чим відрізняється Айфон 11 та Айфон 13?

Величезна різниця між iPhone 11 та 13 – розмір. Доступний айфон 11 128 гб має компактні розміри, з круглими анатомічними гранями. Це дуже зручно, особливо, якщо людина весь день зайнята, звикла користуватися телефоном лише однією рукою.

Айфон 13 має один великий недолік, який є одночасно і перевагою — великий розмір. Адже насамперед пристрій створювався для спілкування в соцмережах, замовлень товарів в інтернет-магазинах та для перегляду відео. Для відео великий екран – скоріше перевага. Також серед відмінностей особливості конструкції екрана. iPhone 11 має непогану передачу кольорів під час зйомки. Однак в айфон 13 є діафрагма f1,5, яка здійснює розмиття заднього фону. Тому, якщо порівнювати якість екранів в айфоні 11 і 13, то нова версія істотно виграє.

Великим недоліком айфон 11 є слабкий акумулятор. Тому, якщо ви звикли регулярно використовувати пристрій, доведеться подбати про зарядку або PowerBank. Багато фахівців відзначають, що айфон 13 поєднав переваги одразу кількох пристроїв від Apple. Компанія врахувала всі скарги клієнтів та користувачів, розробила максимально зручний та красивий Айфон. Хоча, якщо порівнювати зовнішній вигляд, то у айфон 11 є металева рамка по периметру пристрою, що додає йому ваги. В Айфон 13 немає металевої рамки, тому пристрій набагато легший. Але деякі користувачі сперечаються щодо естетики, вважаючи дзеркальну поверхню дуже красивою.

Недоліки айфон 13

Попри те, що айфон 13 — нова версія, від якої багато хто залишився в захваті, все ж є кілька недоробок та мінусів пристрою:

  • Адаптивна розверстка
  • Можливе високочастотне мерехтіння, коли заплющуєте очі. Зазвичай таке відбувається за постійного використання пристрою

Насправді ці проблеми досить дрібні та несуттєві, у порівнянні з загальним враженням від смартфона. У айфон 13 чубчик став набагато вужчим, хоча багато фахівців відзначають, що можна було його прибрати, але чомусь розробники цього не зробили. Вирішальне значення має вартість пристроїв, адже багато покупців бажають придбати якісний флагман за невеликі гроші. Це можна зробити, придбавши Айфон 11. Проте якщо ви мрієте про найсучаснішу техніку, доведеться викласти величезні гроші.

ЗакарпатПост