Російські загарбники «градами» обстріляли пасовище з коровами. Загинуло багато тварин

❗️Російські загарбники «градами» обстріляли пасовище з коровами. І хто з них тварини?..

дай оголошення в газету РОБОТА ГРОШІ • тел. 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • тел. 067 666 90 90

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.
▪️Ворог продовжує обстрілювати з росії прикордоння України. Учора агресор вів вогонь по Білопільській, Шалигінській, Есманьській громадах Сумщини та Новгород-Сіверській Чернігівщини.
▪️Шалигінська громада за добу росіянами обстрілювалася п’ять разів. Зафіксовано ведення вогню зі стрілецької зброї та більше 40 вибухів боєприпасів зі ствольної артилерії та мінометів.
▪️На території Есманської громади околиці одного з прикордонних сіл було обстріляно зі ствольної артилерії. Зафіксовано 9 вибухів.
▪️Учора, пізно ввечері, з російського населеного пункту тьоткіно ворожа ствольна артилерія здійснила близько десятка пострілів по території Білопільської громади.
▪️Територію Новгород-Сіверської громади, що на Чернігівщині, ворог учора обстрілював тричі. Росіяни одночасно гатили з РСЗВ та мінометів. Зафіксовано близько 120 вибухів на українській території. В одному з випадків ворожі «гради» обстріляли пасовище, на якому пасли худобу. Ті, хто називають себе однією з найсильніших армій світу, використали реактивну артилерію для забою і травмування корів.
▪️Жертв серед людей чи руйнування інфраструктури внаслідок цих обстрілів не зафіксовано.

ЗакарпатПост