Воїн ЗСУ відзначив свій день народження святковим селфі

Фото у Інстаграм оприлюднив Костянтин Ліберов (libkos)

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Нічого особливого. Просто молодий командир дивізіону робить пам‘ятне селфі на фоні працюючої САУ в свій День Народження. Непогана така листівка, правда?

А якщо серйозно, саме так виглядає війна в 2022. Битва артилерій. Великих механічних монстрів, гучних, пропахлих солярою.

Це титанічна робота. Дуже важка. Окрім того, що за кожним пострілом ти чекаєш на неминучу відповідь (а в нас саме так і було, після чотирьох пострілів з САУ, нас почали крити у відповідь мінами, на щастя, без влучень в наші позиції), всередені САУ просто нічим дихати, ви можете побачити емоції артилеріста після перших трьох залпів на третьому фото в серії.

І я вже мовчу про гучність та хвилю. Владі після зйомки ввечорі стало дуже погано, нудота, сильніший озноб, наступного дня вона просто пролежала в ліжку. А ці хлопці проходять такі випробування для свого організму майже кожного дня.

Окрім роботи САУ, в цьому пості є стара добра гаубиця. Також досить яскрава штука.

Короче, війна – це точно не для слабаків, і за кожною перемогою, за кожним вирваним з лап окупанта селищем стоять нелюдські зусилля наших хлопців. Треба пам‘ятати про це та цінити”, – зазначено у дописі.