В галереї «Ужгород» відкрилася виставка під назвою «Мистецький Ужгород»

Закарпатське відділення Національної спілки художників України зробило мистецький подарунок жителям і гостям обласного центру до Дня міста.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

В галереї «Ужгород» відкрилася виставка під назвою «Мистецький Ужгород». На відкриття завітав і голова обласної ради Володимир Чубірко.

Головним героєм вернісажу є Ужгород. 35 закарпатських митців у 50 роботах зобразили, яким його бачать, і свої емоції, які воно викликає. Тут і архітектура, і старі вулички, площі, собори, люди й запашна кава. Кожна деталь говорить про те, як трепетно автори ставляться до рідного міста.

Вітаючи художників, Володимир Чубірко висловив їм слова вдячності за красу і любов, яку вони несуть у своїх роботах. Також він подякував митцям за вклад у Перемогу на своєму фронті, адже усі картини виставлені на продаж, а виручені кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної ради.

Закарпатпост