На Закарпатті сталася страшна аварія. Загинув 37-річний чоловік

17 вересня, близько опівночі, у селі Калина Тячівського району внаслідок ДТП загинув 37-річний чоловік. 17-річний хлопець госпіталізований з травмами до лікарні. Про це повідомляють на сайті поліції Закарпатської області.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Правоохоронці з’ясували, що ДТП сталася за участі мотоцикліста та водія мопеда. “За попередніми даними, рухаючись на мотоциклі “Geon” вулицею Джона Леннона, 17-річний житель сусіднього села Ганичі зіткнувся з мопедом “Viper”. Водій мопеда, 37-річний мешканець села Калини, їхав попереду в попутному напрямку. Від травм, отриманих внаслідок аварії, чоловік помер на місці події”, — повідомляють у поліції.

17-річний мотоцикліст із численними переломами та травмами наразі перебуває під наглядом медиків Тячівської районної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, у поліції відкрили кримінальне провадження. Закарпатцю може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Триває слідство, повідомляє поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост