Релоковане на Закарпаття підприємство шиє близько 60 найменувань військової амуніції

Близько 60 найменувань військової амуніції відшиває релоковане швейне підприємство у Мукачеві.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Про це Суспільному розповіла технологиня виробництва Дар’я Дома. За її словами, підприємство почало працювати у Києві у 2014 році, а цьогоріч в кінці лютого його перевезли у Мукачево.

Медичні переноски для поранених військових шиє Тамара Петрига. Вона розповіла: “Їх замовляють, на жаль, досить багато. Я сама з Мукачева, прийшла працювати сюди в 17 березня. У мене син на війні, тому це окрема додаткова мотивація для того, щоб сюди прийти”.

Ремінно-плечові системи для кулеметів шиє Олександра Халус. Жінка вимушена переселенка Києва, на Закарпаття переїхала у лютому під час релокації цього підприємства. Жінка говорить: “Я рада, що ми шиємо таку продукцію, яка тепер дуже потрібна і корисна”.

Близько 60 найменувань військової амуніції шиють на релокованому підприємстві у Мукачеві. Про це розповіла технологиня Дар’я Дома. За її словами, виробництво почало працювали у Києві у 2014 році, коли розпочалися бойові дії на Сході України.

“Ми самі розробляємо лекала, ми самі розробляємо індивідуально ці всі вироби. Ми консультуємося багато з військовими, підтримуємо з ними зв’язок. Якщо десь є якісь нюанси, вони нам говорять, ми виправляємося, щоб їм було зручно. Підприємство, взагалі, працює з 2014 року, коли розпочалася війна на Донеччині, а коли почалася повномасштабна війна, переїхали ми з Києва у кінці лютого”.

За словами технологині Дар’ї Доми, щодня швейне підприємство відправляє на фронт близько 20 пакунків.

ЗакарпатПост