21-річний закарпатець пограбував 13-річного хлопчика

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Поліція Берегівщини затримала раніше судимого зловмисника, який пограбував малолітнього хлопця⤵️

Вчора, 17 жовтня, ввечері на лінію «102» надійшло повідомлення про грабіж на автовокзалі в Берегові. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що невідомий чоловік підбіг до 13-річного хлопця та вирвав із рук мобільний телефон та 300 гривень. Зловмисник одразу ж втік з місця події.

Проте завдяки показам свідків та записам з камер відеоспостереження поліцейським вдалося швидко встановити та затримати особу грабіжника. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець, який уже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин.

Співробітники Берегівського районного відділу поліції вилучиши викрадений телефон та кошти, і повернуть потерпілому. Самого грабіжника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. За вчинене затриманому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

ЗакарпатПост