На передову передали мобільний лазне-пральний комплекс для 5-го закарпатського батальйону

Про це повідомляє Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Продовжуємо підтримувати наші військові формування.

Сьогодні в селі Поляна пройшов благодійний захід на підтримку ЗСУ «Карпатська ватра».

У межах івенту наша команда разом із головою Полянської громади Іваном Дрогобецьким, очільником Мукачівської РВА Едгаром Токарем передали мобільний лазне-пральний комплекс для 5-го закарпатського батальйону.

Це вже третій комплекс, який ми разом направляємо до наших військових формувань у зону ведення бойових дій.

Як і попередні, його розробили та створили власними силами завдяки підприємцям Полянської громади на базі вантажівки з причепом. Було враховано всі пропозиції захисників щодо технічного рішення. Комплекс підтвердив свою ефективність в умовах бойових дій, тож ми працюємо над системним постачанням таких модулів до наших підрозділів.

Комплекс відповідає сучасним гігієнічним та санітарним нормам. Він обладнаний дизельною установкою, електричним бойлером, чотирма пральними машинами та сушкою для одягу. Спецавтівка має душові й парну лазню. У технічному відсіку є дизель-генераторні установки автономного енергозабезпечення, а також спеціальне обладнання для підключення до зовнішньої мережі.

Упевнений, що мобільний лазне-пральний комплекс забезпечить потреби захисників у зоні ведення бойових дій. Дякую громаді за ініціативу та підтримку військових формувань.

Стоїмо разом, плече до плеча!

🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!

Слава Україні!

Героям слава!

ЗакарпатПост