Закарпаття на 100% готове до опалювального сезону

Зима на носі і область до неї готова

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Під час наради обговорили перебіг навчального процесу і готовність Закарпаття до опалювального сезону. Зауважив, що тепло вже подали у закладах соціальної сфери всіх 64 територіальних громад.

Пані Віцепрем’єр-міністерка відзначила обласну Програму облаштування місць для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб як одну з найкращих у країні за багатьма показниками та підкреслила роль громад регіону в ефективній роботі зі створення комфортних умов для тимчасового перебування людей, котрі через бойові дії вимушено переїхали у наш регіон.

Окремо Ірина Верещук подякувала Закарпаттю за прийом вимушених переселенців, за гостинність та увагу до кожного. Також вона підкреслила, що цих результатів вдалося досягти тільки завдяки згуртованості нашої великої громади, консолідації зусиль влади всіх рівнів і за сприяння міжнародних організацій та партнерів.

Вдячний п. Віцепрем’єр-міністерці та команді Мінреінтеграції за візит і позитивну оцінку важливої роботи, яку продовжуємо проводити разом, не зупиняючись ні на мить. Працюємо для наших людей та країни!

ЗакарпатПост