На Закарпатті в пункті пропуску “Лужанка” чоловік намагався перетнути кордон за документом свого брата, громадянина Пакистану

Громадянин України, який є вихідцем з Пакистану намагався виїхати за кордон за чужим документом. Протизаконні наміри нашого співвітчизника викрили прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску «Лужанка».

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Під час перетину кордону чоловік надав для перевірки свідоцтво на повернення громадянина Пакистану. Перевіряючи пред’явлений документ, інспектор прикордонного контролю встановив, що свідоцтво не належить особі, яка його надала.

У ході подальшого вивчення обставин, прикордонники з’ясували, що чоловік є громадянином України та мав намір незаконно перетнути кордон за документом свого брата, громадянина Пакистану.

На зловмисника склали протокол про адмінправопорушення за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу в розмірі від 3400 до 8500 гривень або ж адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

ЗакарпатПост