Рятувальники Закарпаття попереджають: аби уникнути лиха проведіть технічне обслуговування та ремонт опалювальних приладів та печей

Головне управління ДСНС області попереджає мешканців Закарпаття: аби уникнути лиха проведіть технічне обслуговування та ремонт опалювальних приладів, печей та електропроводки. Зокрема, якщо в будинку піч – перевірте і відремонтуйте її.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 20 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 13 виїздів, з яких 1 виклик – хибний.

19 листопада об 11:00 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Верхньокоропецька тергромада, с. Лалово, вул. Духновича. Пожежею знищено перекриття на площі 4 кв.м та 300 кг сіна. Також пошкоджено кімнату надвірної споруди на площі 26 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

19 листопада о 12:07 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Великолучківська тергромада, с. Кальник, вул. Мукачівська. Пожежею пошкоджено житлову кімнату на площі 15 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 11-ї та 9-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

19 листопада о 18:43 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Синевирська тергромада, с. Синевир. На пожежі виявлено тіло власника будинку. Пожежею знищено крівлю, перекриття та стіни на площі 36 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки державних пожежно-рятувальних постів с. Синевир та с. Колочава.

20 листопада о 00:02 надійшло повідомлення про пожежу в складській будівлі на території деревообробного підприємства за адресою: Тячівський район, Вільховецька тергромада, с. Вільхівці, вул. Центральна. Пожежею знищено крівлю на площі 48 кв.м. На гасіння залучались 3 одиниці техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Тячів та місцевої пожежної команди с. Нересниця.

19 листопада о 14:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Бребенескул Рахівського району втратив орієнтир та заблукав чоловік 1996 року народження, мешканець м. Київ. Станом на 22:40 громадянина не знайдено, пошукові роботи призупинено до з’ясування обставин. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалось гірське пошуково-рятувальне відділення м. Рахів у складі 5 чоловік та 1 одиниці техніки, а також пошуково-рятувальне с. Ворохта ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області у складі 4 чоловік.

Закарпатпост