На Закарпатті в пожежах загинуло 10 людей протягом листопада

10 людей загинули у пожежах упродовж листопада цьогоріч на Закарпатті

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про повідомляє ДСНС в Закарпатській області.

Про збільшення кількості пожеж у житловому секторі та запобігання загибелям людей на них, йшлося на підсумковій нараді рятувальників, яка відбулася 2 грудня.

🔹Щодо цифр, то упродовж минулого місяця на території області виникло 102 пожежі на яких загинуло 10 людей, стільки ж травмувалося. Усього з початку року в регіоні було зафіксовано 3598 пожеж. Це викликає не аби яке занепокоєння в фахівців Служби порятунку, тож було визначено посилити профілактичну роботу серед населення.

🔹Серед головного на майбутнє: особлива увага зверталася на підготовці рятувальних підрозділів до роботи в складних зимових умовах, готовності Пунктів незламності до прийому громадян і постійний контроль за станом проїзду на автошляхах державного і міжнародного значення.

🔹Окремо говорилося й про попередження пожеж холодної пори в житловому секторі та про людський фактор, який є головним у виникненні вогняної стихії та фатальних наслідків від неї.

ЗакарпатПост