На Хустщині чадним газом отруїлася дитина, а в Берегові на місці пожежі виявили тіло жінки

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 8 грудня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 16 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

 Щодо обстановки з пожежами:

7 грудня о 10:43 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Тур’є-Реметівська тергромада, с. Порошково, вул. Л. Українки. Вогнем пошкоджено крівлю та перекриття на площі 1 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.

7 грудня о 12:18 надійшло повідомлення про загорання автомобіля AUDI 80, 1986 р.в. за адресою: Берегівський район, Берегівська тергромада, с. Яноші, вул. Шевченка. Пожежею знищено автомобіль. На гасіння залучалась 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.

7 грудня о 18:53 надійшла заява з поліції про пожежу в квартирі багатоквартирного житлового будинку, яка виникла 07.12.2022 близько 04:00, за адресою: м. Берегово, проспект Геологів. На місці пожежі виявлено тіло громадянки 1967 р.н.. Вогнем знищено частину домашнього майна. Підрозділи ДСНС не залучались.

Некласифіковані надзвичайні події

7 грудня о 07:03 до ДСНС Закарпаття повідомили з Хустської РЛ про отруєння чадним газом дівчинки 2007 р.н. за адресою: Хустський район, с. Липча, вул. Польова. Потерпіла знаходиться в дитячому відділенні Хустській РЛ, стан середньої важкості, стабільний. Підрозділи ДСНС не залучалися.

Закарпатпост