Сергій Кислиця: Звільнення наших територій є доказом того, що Україна використовує зброю за призначенням

Відповідаючи на звинувачення російської делегації у нібито попаданні західної зброї з України до третіх країн, Постійний представник України при Раді Безпеки ООН у ході зібраного засідання у Нью-Йорку зазначив, що москва, щоб здаватися переконливою, завертає брехню “у численні терміни та назви, технічні”. характеристики та цифри. Все це має надати фейкам вигляду фактів”.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Операції зі звільнення наших територій на сході та півдні країни є найпотужнішим і переконливим доказом того, що вся зброя, якою володіє Україна, є своїм прямим призначенням — допомагати ЗСУ звільняти наш народ і наші території”, — заявив дипломат.

Він розповів, що в Україні для запобігання незаконному використанню зброї функціонує багаторівнева система контролю.

Нагадаємо, напередодні росія скликала Раду Безпеки ООН, щоб поскаржитися на “нелегальне постачання” зброї Україні із боку Заходу. Після свого пропагандистського спічу постпред росії василій небензя, як завжди, втік із зали засідання перед виступом Кислиці. російські дипломати своїм традиціям не зраджують.

ЗакарпатПост