Нині Закарпаття прощається з Героєм Михайлом Магою

Допис оприлюднив Міша Шатура

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Шановні жителі громади!

🕯 02 січня 2023 року відбудеться прощання з нашим Героєм Михайлом Магою, 15.09.1978 року народження.

ГЕРОЙ Мага Михайло Іванович – вірний Військовій Присязі та Українському Народу, загинув від числених осколкових поранень під час ведення (артилерійського облстрілу) дій поблизу населеного пункиу Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.

Чин похорону відавшого життя за Україну військовослужбовця Героя України, солдата МАГА Михайла Івановича, водія третього стрілецького взводу третьої стрілецької роти військової частини А7080, 68-батальйон Територіальної Оборони Закарпаття за адресою вул. Шевченка, 48, с. Раково, Ужгородського району. (у дворі родинного будинку)

Після цього колона рухається до Православного храму, де відбудеться панахида. Поховання відбудеться на сільському кладовищі на Алеї Слави.

Виїзд кортежу о 09.00 з моргу, з поста в с. Оноківці о 09.15.

Просимо всіх мешканців громади гідно зустріти його «живим коридором» з лампадками, державними прапорами і віддати останню шану! (кортеж з Героєм прибуде в село Раково орієнтовно о 11:00 к.ч.).

Хто бажає та має можливість приєднуйтеся до траурного кортежу з Ужгорода, щоб гідно провести в останню дорогу нашого воїна-героя! Збираємось на виїзді з колишнього посту ДАІ с.Оноківці орієнтовно 09:15 к.ч. Будь ласка, облаштуйте автомобілі державним прапором України.

🕯Ми всі у вічному боргу перед тими, хто віддав життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній країні в спокої та мирі…Схиляємось перед матерями та батьками, які виростили таких мужніх і сміливих патріотів.

🕯Щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

🇺🇦Слава Героям України!!!

ЗакарпатПост