Кримінальний рекорд росії. Пікове зростання злочинів з використанням зброї та вибухівки

За офіційними даними МВС росії за 11 місяців 2022 року кількість таких злочинів зросла на третину (порівняно з повним 2021-м), що стало рекордом за три роки. Якщо взяти конкретні офіційні цифри, то отримаємо 5500 випадків НП.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Ми подивилися на трійку регіонів-лідерів вибухонебезпечних перегонів

  1. Поза конкуренцією курська область. Тут зростання злочинів з використанням вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин становило 720%. Тобто бандити стріляли та підривали у сім разів частіше (!), ніж торік.
  2. Москва ніколи не була тихим, мирним містом, але навіть для неї зростання вогнепальних злочинів на 247,5% – якийсь перебір.
  3. Білгородська область замикає трійку лідерів. Тут приріст «гарячих справ» становив 218,8%.

Головна причина цього – путінська війна проти України. Зброя розповзається з фронту і по ОЗУ, і до любителів-одинаків. Причому точні масштаби витоку невідомі нікому. А враховуючи тотальну брехню російських інститутів влади, можна припустити, що вони значно занизили офіційні дані.

Свій внесок у рекордну статистику зробили і дезертири з фронту. Найгучніші випадки пов’язані з ЧВК «Вагнер».

На початку грудня втікач відкрив вогонь по поліцейських у ростові-на-дону. А наприкінці місяця в бігу почалася вже група озброєних зеків, яких не можуть знайти в ростовській області й донині.

Зрозуміло, що коли з фронту потече потік розчарованих «чмобіків» – стрілянина та вибухи стануть звичайним звуковим тлом у російських містах. І не лише у прикордонних.

На 📷 — дезертир-вагнерівець, який стріляв у ростовських поліцейських

ЗакарпатПост