«Якого біса чекає Захід?» Борис Джонсон написав статтю про Україну для Daily Mail

«Якого біса чекає Захід? Дайте Україні зброю прямо зараз!»

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Борис Джонсон написав яскраву статтю для Daily Mail.

Ми наводимо найважливіші цитати та тези великого друга нашої країни.

«Ходімо зі мною до Бучі… Станьте над могилами 416 мешканців, у тому числі 9 дітей, розстріляних росіянами, щоб залякати решту. Те, що сталося тут – огидно. Але це відбувається у кожному районі України, окупованому путіним: тортури, зґвалтування, масові вбивства».

🇬🇧«…злочини в Бучі тьмяніють порівняно з тим, що путін вчиняє в інших частинах країни, стираючи з лиця землі міста тайфуном бомб і ракет».

🇬🇧«Україна переможе. Тепер це війна за незалежність, історія вчить нас, що війни за незалежність закінчуються лише одним шляхом. Питання у тому, коли».

🇬🇧«Чим швидше ми зможемо допомогти українцям перемогти, тим швидше весь світ, у тому числі й росія, почнуть оговтатися від путінської катастрофи».

🇬🇧«Армія путіна деморалізована і складається з ув’язнених або наляканих представників етнічних меншин, яких женуть на війну з найдальших куточків Росії. Але у путіна є резерви, він показав повну зневагу до людського життя».

🇬🇧«Україні потрібно «розрізати» сухопутний коридор від Донбасу до Криму та вийти до Азовського моря. Якщо це станеться, для путіна гра буде закінчена».

🇬🇧«Я не вірю, що путін застосує ядерну зброю. У цьому випадку він стане глобальним ізгоєм і занурить росію в таку кріогенну економічну ізоляцію, що санкції видадуться помірними».

👋Свою статтю Борис Джонсон закінчив таким емоційним закликом.

«Коли Україна переможе, цей сигнал почує світ. Давайте допоможемо їм перемогти, і не наступного року, а цього, 2023-го. І не кажіть мені про витрати. Давайте дамо українцям все, що потрібно для перемоги зараз».

🤝Thanks, Boris. Вся Україна щиро вдячна!

ЗакарпатПост