В Ужгороді депутати просять давати людям більше світла

З початку масових відключень абонентів в Ужгороді, фракція «Рідне Закарпаття» підготувала низку звернень щодо нераціонального підходу до розподілу лімітів для містян. Про це повідомляє у своєму ТГ-каналі депутат та журналіст Віталій Глагола.

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Склалася ситуація коли більшість ужгородців жили без електропостачання по 16-18 годин на добу, тоді як інші цілодобово живилися лініями критичної інфраструктури.

Сьогодні ми маємо позитивні новини від керівництва Закарпатської ОВА щодо проробленої роботи та новий, більш адекватний графік подачі електроенергії містянам. Громада отримає 10-12 годин на добу, замість 6-ти, як було дотепер.

«Новий графік – приклад як треба не здаватися та домагатися справедливості у розподілі енергоресурсів ужгородцям», – зазначив депутат Віталій Глагола.

«Ми дякуємо керівництву військової адміністрації за чіткі кроки у вирішенні питань розподілу державного ліміту між бізнесом та населенням регіону. Дякуємо, що депутати Ужгородської міської ради були почуті», – зауважив депутат Смірнов Віталій, який першим ініціював звернення (https://t.me/zakinsider/19300) міської ради до ОВА та Державних установ в сфері енергетики.

Завтра, 31 січня, на сесії Ужгородської міської ради фракція «Рідне Закарпаття» звертатиметься до «Укренерго» з проханням збільшити ліміти для нашого регіону, щоб у лютому ужгородці жили з додатковою електрикою протягом нічного часу.

Також депутати наполягатимуть відновити вуличне освітлення у період з 17.00 по 20.00. Як бачимо, для цього є всі можливості.

ЗакарпатПост