росія не повинна зберегтися в тих межах і в тому стані, в якому вона зараз існує


Україна має привчати світ до думки, що росія не повинна зберегтися в тих межах і в тому стані, в якому вона зараз існує: Олексій Данилов

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Про що ще написав Секретар РНБО у своїй колонці для Української правди:

📌 Гарантії безпеки – це десуб’єктивізація росії як державної освіти, деколонізація її територій, денуклеаризація та депутинізація населення.

📌 Справжня перемога України – це розпад росії, її зникнення як суб’єкта історії та політики.

📌 росія – це не лише проблема України, це проблема, яка розповзлася гангреною, загрожуючи всьому світу.

📌 Ідеологія путінізму – це форма сучасного фашизму (рашизму) з його ідеологією расової переваги.

📌 росія не повинна зберегтися в тих межах і в тому стані, в якому вона зараз існує. Вона має бути трансформована, щоб назавжди зник ризик відродження російських хапальних інстинктів.

📌 росія – це клаптикове колоніальне утворення, скріплене кривавими стежками геноцидів, репресій, масових вбивств та поневолення.

📌 Світ не може йти в майбутнє, де на нас чекає генна інженерія, штучний інтелект, польоти до зірок, відкриття таємниць життя і смерті, маючи на ногах стару, іржаву гирю у вигляді росії, яка застрягла в середньовіччі і тягне всіх у морок.

📌 Серйозна розмова про те, як здійснити безпечний демонтаж росії – на час. Чим швидше він почнеться, тим швидше і безболісніше пройде весь процес.

📌 Немає нічого неможливого! У світі, що змінився, можливо все! І до цього ми всі маємо бути готовими.

ЗакарпатПост