УАФ знайшла “стрілочника” у скандалі з мапою України без Закарпатської області


Варто зазначати, що весь 2002 рів Українська асоціація футболу продавала ювілейний календар (до 30-річчя організації) із зображенням мапи України, але без Закарпатської області. Наразі УАФ нарешт і відреагувала на скандал. Про це повідомляє пресслужба УАФ.
У надрукованому календарі, який розповсюджувала УАФ, на карті України була відсутня Закарпатська область. Організація пояснила помилку неуважністю дизайнера, який і понесе покарання.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

“Дякуємо уважним вболівальникам, які помітили помилку! Щиро просимо вибачення в усіх патріотів і шанувальників футболу із Закарпаття та всієї України за це виключно технічне непорозуміння! Дизайнер вже отримав догану, зобов’язання позапланово перерахувати донат на ЗСУ та придбати додому величезну карту України, де зображені і Закарпаття, і Крим, і Донецька, і Луганська області, і всі-всі регіони нашої рідної Батьківщини, яка героїчно дає відсіч російським окупантам”, – йдеться у повідомленні.

ЗакарпатПост