Футболісти «Минаю» надавали по морді гравцям ярославського «шинника» у масовій бійці

Чомусь обидві команди опинилися в одному готелі.

розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, ютуб, тікток, телеграм, вайбер • групи • сторінки • сторіс • пишіть: zakarpatpost@gmail.com • вайбер 050 222 50 50

Видання sport.ua повідомляє, що напередодні у Туреччині, де зимовий тренувальний збір проводить команда української Прем’єр-ліги «Минай», сталася масова бійка між футболістами представника Закарпатської області та російського «шинника» з ярославля.

Інцидент, як повідомляє один з телеграм-каналів, стався у готелі Royal Seginus, де розквартувалися обидві команди.

Повідомляється, що все почалося увечері 13 лютого. Декілька представників «Минаю» нібито зажадали від начальника «шинника» заспівати український гімн. На це росіянин начебто запропонував українцям «вийти на вулицю та розібратися», однак у конфлікт втрутилися співробітники готелю та його вдалося погасити.

Однак невдовзі кілька гравців «Минаю» опинилися у ліфті з гравцем «шинника» й нібито побили останнього. Втім, коли ліфт приїхав на поверх, там уже стояла група кацапів, які вступили у масову бійку з українцями.

В результаті довелося викликати співробітників поліції та швидку допомогу. У готелі тепер на постійній основі чергують двоє співробітників поліції та додаткові наряди охорони.

На даний момент, як зазначає джерело, «вже все спокійно».

Факт бійки підтверджується іншими телеграм-каналами. Зокрема, один із них повідомив, що одразу кілька футболістів «шинника» отримали травми внаслідок бійки та були змушені звернутися за медичною допомогою.

Як стало відомо, «шинник» незабаром виселять з цього готелю! Перемога за Україною! «Минай» в ці хвилини поїхав на тренування!

Закарпатпост не знайшов на сторінці FC Minaj у фейсбук ніяких коментарів щодо цього інциденту, натомість, футболісти тренуються і готуються до спарингів 15-го та 16 лютого.

Ранкове тренування ФК «Минай» у повному складі за розкладом.

Закарпатпост