Віктор Балога прокоментував заборону на в’їзд до ЄС

Народному депутату Віктору Балозі заборонили в’їзд до Євросоюзу.

розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, ютуб, тікток, телеграм, вайбер • групи • сторінки • сторіс • пишіть: zakarpatpost@gmail.com • вайбер 050 222 50 50

Українські ЗМІ пишуть, що нардеп Віктор Балога разом із сім’єю прямували до Австрії, щоб відвідати елітний гірськолижний курорт. На кордоні з ЄС його та членів родини зупинили, депортували та заборонили в’їзд до ЄС. Офіційна причина заборони в’їзду – загроза Балоги внутрішній безпеці країн ЕС.

Віктор Балога опублікував свою позицію на офіційній сторінці у Facebook.

«Отримав нагороду від мілкого діяча сучасності Орбана – становлю загрозу національній безпеці Угорщини.

Показово, що угорська влада мене «злякалась» в день встановлення національного державного символу України – Тризуба, замість імперського символа «Великої Угорщини» турула на Мукачівському замку.

Сприймаю таке рішення путінських прихвостней, як визнання ефективності нашої боротьби за територіальну цілісність та суверенітет України. Тим більше, що «компанія» в мене в списку тих, кого угорці бояться та хочуть не пускати в ЄС, більш ніж достойна – патріоти із різних сфер та регіонів, зокрема, представники СБУ, які ведуть справу проти лідера проорбанівської “КМКС” Брензовича та львівські активісти, які бороться з імперськими символами на нашій українській землі.

Загалом, в моєму житті не раз було, що через принципову позицію отримував «проблеми», але якось завжди було до одного місця, бо життя одне й зраджувати собі через страхи – не варіант.

До друзів України в ЄС їздив та буду їздити, а в орбанівську Угорщину не збирався та не збираюсь.

З Божої ласки, Путіна, Орбана та різну шушеру переживем. Головне, щоб Україна перемогла росію, а діти й онуки були здорові», – наголосив Віктор Балога.

Закарпатпост