Західні компанії займають чергу на післявоєнне відновлення України

Найбільший будмайданчик планети. Західні компанії займають чергу на післявоєнне відновлення України

передплати газету Поради Здоров’я на своїй пошті – індекс 89266

Авторитетна The New York Times розповіла, як тисячі компаній готуються взяти участь у наймасштабнішому проекті століття.

Читачам «Правда Геращенка» ми представляємо найцікавіші висновки, факти та висновки.

💵 За даними на лютий 2023 р. повне відновлення інфраструктури України вимагатиме $750 мільярдів . Але рахунок зростає з кожним днем агресії.

🤝 Київ та його союзники планують використати відновлення, щоб інтегрувати економіку України в євросистему.

🗓 У грудні 700 компаній у Франції взяли участь у конференції з відновлення, скликаної президентом Макроном. У лютому на промислову виставку Rebuild Ukraine у Польщі подали заявки 300 компаній із 22 країн. І це лише два приклади.

⚙️ США, Євросоюз, МВФ та Світовий банк зараз опрацьовують механізм виділення коштів , розподілу та контролю. Бізнес має отримати чітку відповідь: «Хто видаватиме контракти та оплачуватиме їх?».

💰 Німеччина створила Фонд гарантування інвестицій . Його робота контролюватиметься PwC (PricewaterhouseCoopers, найавторитетніший світовий аудитор). Франція надасть держгарантії компаніям, які зайдуть до України.

🇺🇦 Україна підписала угоду з BlackRock (найбільша у світі компанія з управління активами) про «координацію інвестусиль з відновлення». Одне із завдань залучити до спецфонду не менше $25 млрд. інвестицій.

Як тільки поразка путіна набуде чітких часових рамок, охочих відновлювати Україну стане ще більше. Ті, хто займають чергу зараз, роблять стратегічно вірні кроки.

📷 Рolitico

ЗакарпатПост