Гороскоп з 20 по 26 лютого для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали прогноз для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 20 по 26 лютого. Що нам обіцяють зірки?

передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті 😍 індекс 91145
😍 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

Видання Інформатор пише, що наступний тиждень, на думку астрологів, буде позитивним.

Овен (21 березня – 19 квітня) – успіхи у роботі

Тиждень розпочнеться з того, що скасується якийсь важливий захід чи зустріч, на яку ви давно чекали. Може бути неприємна розмова, після якої у вас залишаться суперечливі переживання. Але ситуація швидко вирівняється, і друга половина тижня виявиться набагато більш позитивною. У вас буде багато енергії, нові плани, успіхи у роботі. Корисно займатися спортом, ймовірно зросте апетит. Також зможете непогано заробити. Поруч із вами буде симпатична людина, яка у всьому підтримає і зміцнить віру в себе.

Найкращі дні: 22, 23 лютого.

Телець (21 квітня – 20 травня) – є ризик посваритися

Часто нервуватиметеся і через це з кимось можете навіть посваритися. Можливо, ви ревнуєте або в чомусь підозрюєте близьку людину. Це псує картину тижня, загалом дуже успішного. Тому що на роботі справи у вас йдуть жваво. Крім того, ви багато часу проведете в товаристві друзів, почнете якусь спільну справу, здатну розворушити, розбурхати після зимової сплячки. Кількість позитивних емоцій весь тиждень зростатиме, і до вихідних ви відчуєте в душі повну гармонію. Цього тижня можуть бути подорожі. Також ви, напевно, отримаєте новини здалеку. Намагайтеся не сперечатися з шефом, який впроваджує якесь нововведення, навіть якщо своїми діями він порушує ваші звички.

Найкращі дні: 25, 26 лютого.

Близнюки (21 травня – 20 червня) – не давайте в борг

Ви дуже серйозно розпочнете тиждень, будете налаштовані на успіх. Справ у вас мабуть багато, часу на сім’ю, друзів в обмаль. Ви часто обмірковуватимете якусь ймовірну розмову чи подію, яка має відбутися найближчим часом. Але вона все не відбувається – і очікування може вас нервувати. Наступного тижня астрологи не рекомендують вкладати гроші або позичати. Також варто, по можливості, утриматися від поїздок або принаймні встигнути дістатися потрібного місця до четверга. Ви можете отримати цього тижня приємний подарунок або хвилюючу, гарну звістку.

Найкращі дні: 22, 26 лютого.

Рак (21 червня – 22 липня) – подолаєте всі труднощі до вихідних

У вас намічається непоганий, продуктивний тиждень. Але є нюанс. У вас можуть бути дуже сильні почуття – при тому, що у коханні та особистих стосунках зараз явно немає повної взаємності та гармонії. Потрібно тримати це у межах. Не дозволяйте непорозумінням особистого плану впливати на вашу розсудливість та прийняті рішення. Радимо з головою поринути у роботу – саме там ви зможете досягти максимальних успіхів. У вас будуть хороші результати, ви досягнете бажаних цілей. Щодо особистої сфери, то якщо там і буде вирування пристрастей, все вляжеться ближче до вихідних.

Найкращі дні: 20, 21 лютого.

Лев (23 липня – 22 серпня) – у коханні чекає успіх

Почнете тиждень із піднятим настроєм. Але астрологи радять бути насторожі, не виявляти зайвої довірливості. Можливо, хтось намагається вас заплутати чи схилити до ухвалення невірного рішення. Зараз не варто сперечатися, з’ясовуючи істину. Особливо з авторитетними, впливовими людьми – нехай вас так і підмиває їм заперечити. Також не слід ризикувати, особливо у фінансових питаннях. Грошей у вас більше, ніж зазвичай, але є ризик швидко і марно їх витратити. Усі протиріччя майбутнього тижня добре компенсуються гармонією та згодою в особистих відносинах. Тут відбуваються приємні, радісні події.

Найкращі дні: 22, 23 лютого.

Діва (23 серпня – 22 вересня) – не відмовляйте тим, хто просить про послугу

Тиждень намічається дуже непоганий. По-перше, приємні події вдома. По-друге, успіхи у бізнесі, роботі. Навіть якщо зіткнетеся з несподіваними проблемами, форс-мажорами, можете розраховувати на допомогу друзів та близьких, які допоможуть упоратися. Вас можуть просити про позику, радимо не відмовляти, тому що в результаті це виявиться кориснішим для вас самих, ніж для тих, кому ви збираєтесь надати послугу. Середа та четвер можуть виявитися нервовими, хвилюючими днями, коли Діви мабуть будуть нервувати і навіть злегка розчаровуватимуться. Але вони швидко візьмуть себе в руки, і на вихідні ніщо вже не затьмарюватиме їм гарний настрій.

Найкращі дні: 24, 25 лютого.

Терези (23 вересня – 22 жовтня) – краще перепочити

Вихідні, що передують тижню 20 – 26 лютого, у вас, мабуть, будуть бурхливими, тому що влитися після всіх пережитих вражень у монотонний буденний ритм виявиться непросто. Ви почнете тиждень втомленим та сонним. Але поступово розійдетеся, і вже до середи досягнете перших успіхів. Тим не менш, радимо від майбутнього тижня багато не чекати. І особливо не розраховуйте на везіння. Зараз воно вам не властиве. Тому до будь-якого завдання, яке ви плануєте, краще заздалегідь добре готуватися. Тоді все вийде, хай навіть прогрес у справах виявиться не таким швидким, як ви розраховували. Зате в особистій сфері у вас все просто чудово. Будь-які справи, пов’язані з покупками, будинком, сім’єю завершаться вдало.

Найкращі дні: 23, 26 лютого.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада) – вам щастить

Все б добре, але настрій у вас явно неробочий. Ви намагаєтесь виглядати зосередженим, але цікавитеся зовсім іншими речами. Через це у вас наступного тижня може бути навіть розмова з начальством, після якої ви занервуєтесь. Але з головою в роботу все одно не порините. Щось інше приваблює вас значно більше – і це не любовні справи. Швидше, якесь таємне захоплення, хобі. Або ж ви берете участь у змові. Ще вірогідніша версія – ви задумали змінити роботу чи хочете розпочати з друзями власну справу. Це хоч і не пов’язане із закоханістю, але теж дуже сексуально. Причому зараз саме час для подібних експериментів, тому що вам властиве везіння. Але слідкуйте за витратами – наступного тижня легко опинитися на дні.

Найкращі дні: 20, 21 лютого.

Стрілець (22 листопада – 22 грудня) – кохана людина терпляче вас чекатиме

В особистому житті відбувається щось радісне та позитивне, і це настільки вас захоплює, що може викликати проблеми у всьому іншому – кар’єра, робота, фінанси. У справах можуть бути перешкоди, причому, найімовірніше дріб’язкові. Але у Стрільців вони мабуть викличуть дратівливість та неприємні емоційні переживання. Якщо зіткнулися з перешкодою, саме час виявити завзятість. Це допоможе все подолати. Тиждень також може бути пов’язаний із запізненнями або тривалим очікуванням. Потрібно правильно планувати свій графік та намагатися уникати авралів. Люди, які вам подобаються, нікуди не подінуться – вони терпляче чекатимуть, поки ви розберетеся з купою інших проблем.

Найкращі дні: 22, 23 лютого.

Козеріг (23 грудня – 20 січня) – вам все байдуже

Той випадок, коли тиждень починається непогано, і кожен день наступного дня кращий за попередній. У вас все гаразд, чудовий настрій та гарні новини. До того ж, ви відчуваєте глибоку впевненість та душевний комфорт. Можливо ви в передчутті приємної події, яка відбудеться на вихідних – і це настільки вас надихає, що ви легко справляєтеся з будь-якими проблемами і без напруги вирішуєте всі поточні справи. У вас буде багато нових вражень, але не шукайте нового в коханні. Інакше до загального позитиву наступного тижня додасться гіркота розлуки. Середа і четвер виявляться нервовими і суєтними днями – але вас це байдуже.

Найкращі дні: 24, 25 лютого.

Водолій (21 січня – 19 лютого) – ви надто тиснете

Ви чудово почуваєтеся – у вас бадьорий настрій і багато енергії. Тиждень гарний, щоб розпочинати нові, важливі справи. Якась ідея вас надихає, і ви шукаєте однодумців, які допоможуть її реалізувати. Тільки не сильно тисніть на людей, а то доб’єтеся зворотнього ефекту – вони почнуть від вас “морозитися”. Вам зараз обов’язково треба навантажувати себе – робити зарядку, займатися фізичною працею та більше гуляти. Це буде корисним не тільки для здоров’я, але й для емоційного стану. З грошима у вас все складеться краще, ніж ви розраховували. Зараз гарний момент для пошуку інвестицій, фінансових вкладень та заробітків будь-якого роду. Імовірні покупки. Вихідні краще провести не в галасливій компанії, а вдома, у колі родичів та старих друзів.

Найкращі дні: 23, 26 лютого.

Риби (20 лютого – 20 березня) – не будьте занадто зухвалим

Тиждень дуже важливий і приємний. Ви ще зовсім недавно нудьгували або нервували. Можливо, вас мучила невизначеність. Але найближчими днями відчуєте приплив позитивної енергії, бадьорості. У вас з’являться нові плани, приємні знайомства. І взагалі є надія, що щось нове і значуще зараз входить у ваше життя. З грошима також все складеться дуже непогано. Але зважте на пораду, яка допоможе уникнути проблем – не будьте зухвалими з представниками закону. З ними треба не сперечатися, а співпрацювати. Інакше дрібна проблема може обернути несподіваними наслідками.

Найкращі дні: 20, 21 лютого.

Закарпатпост