Мріє повернутись додому з Перемогою: історія Захисника з позивним “Хантер”

Борис Харчук – головний сержант 13-го окремого батальйону 95-ї десантно-штурмової бригади. На фронті він з 2014 року, і за цей час пройшов найгарячіші точки.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

На рахунку Героя: бої за Карачун, Ясинувату та Тельманове, звільнення Слов’янська та Краматорська, штурм шахти Бутівка, виведення підрозділу без втрат з Дебальцевого та бої за промзону Авдіївки.

Борис кілька разів був поранений, але завжди повертався на фронт. Повномасштабне вторгнення Захисник також зустрів на позиціях.

За цей час під його командуванням знищено приблизно півтора десятки російських БТР, БМП та танків. А успішні засідки та бойові завдання завдали величезних втрат рашистам.

У середині червня під час відбиття ворожої атаки Борис Харчук отримав осколкові поранення та втратив третину лівої руки. Незважаючи на це, Захисник планується знову піти на фронт, щоб повернутися додому з Перемогою.

За особливу мужність та героїзм Борис Харчук удостоєний звання Герой України із присвоєнням ордена “Золота Зірка”.

ЗакарпатПост