Раніше судимий 27-річний грабіжник силою відібрав у закарпатської пенсіонерки майже 20 тисяч гривень

До поліції Мукачева надійшло повідомлення про пограбування пенсіонерки на вулиці Василя Стуса. Подія сталася близько 19-ої години, коли потерпіла саме знімала грошові кошти зі своєї банківської картки в терміналі. Невідомий чоловік підбіг до жінки зі спини та силою вихопив з її рук гроші в сумі майже 20 тисяч гривень.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Співробітники Мукаівського районного управління поліції одразу після повідомлення на лінію «102» розпочали пошукові заходи. Вже менше ніж за пів години кримінальна поліція затримала нападника – 27-річного раніше судимого за аналогічний злочин місцевого жителя.

Окрім цього оперативникам вдалося вилучити й всі грошові кошти, що були відібрані зловмисником у пенсіонерки: їх він сховав у смітнику.

Фігуранта затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За пограбування пенсіонерки мукачівцю загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляє поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост