За скільки в Ужгороді можна купити будинок у лютому

В Ужгороді продовжують триматися високі ціни на нерухомість. Квартири, як повідомили в газеті «Закарпатські оголошення», наразі досить активно купують, незважаючи на високу вартість, адже Закарпаття перебуває у відносно безпечній зоні.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Вартість будинків залежить від багатьох чинників. Але вибір доволі широкий. Як зазначають у газеті «Закарпатські оголошення», новий котедж у районі міської лікарні можна купити за 55 тисяч доларів. Недобудована американка на Загорській продається за 75 тисяч доларів. Будинок у мікрорайоні Червениця вартує 1 мільйон 800 тисяч доларів. У селах під Ужгородом пропозицій також чимало і ціни дещо нижчі. Скажімо, у Коритнянах хату можна купити за 50 тисяч доларів, у Минаї – за 1 мільйон 700 тисяч, у Оріховиці дачу – за 19500, у с. Тарнівці – сучасний двоповерховий будинок – за 165 тисяч, у Сторожниці – за 195 тисяч, у Підлипниках – за 205 тисяч доларів.

ЗакарпатПост