У Хусті збирали кошти на ЗСУ: одна зі шкіл передала 20 тисяч гривень

У Хусті збирали кошти на ЗСУ: одна зі шкіл передала 20 тисяч гривень

2 березня в Хустській СШ№6 відбувся благодійний концерт на підтримку наших Героїв, тих, хто боронить рідну землю, хто далеко від родин, у окопах, ризикує життям заради кращого майбутнього України.

замовляй рекламу в газету Робота Гроші: 050 222 50 50, вайбер

До події готувалися як учні, так і батьки та вчителі. І не дарма! Адже під час акції вдалося зібрати немалу суму – 20 тисяч гривень.

Організатором проєкту «Знаковий рубіж. Рік незламності» виступив голова батьківського комітету Володимир Дьорді.

«Діти підготували для захисників і подарунки, і листівки, і плакат, і багато корисного. Також нам вдалося зібрати 20 тисяч гривень. Скриньки було встановлено і в школі, і ми також відкрили благодійний рахунок. Спасибі всім, хто долучився. Віримо в перемогу і все буде Україна!», – розповів сайту ЗакарпатПост він.

Учениця школи Наталія Сорокотяга додала, що силами учнів було виготовлено 150 окопних свічок, зібрано набори теплих речей для ЗСУ та солодощів.

Директорка Хустської СШ№6, яка була й ведучою заходу і підготувала його неймовірно цікавим і незвичним зізналася, що до акції всі готувалися з особливим піднесенням.

«Учні просто горіли бажанням виступити. У кожен номер вклали душі, як наставники, так і діти. Молимося за наших захисників, чекаємо кожного з перемогою!»

Сам концерт видався дуже цікавим. Під час виступу дитячого хору школи мистецтв під керівництвом Оксани Липчей багато хто в залі навіть плакав. Також дітки декламували вірші, ставили сценки, виконували популярні пісні, танцювали.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв та жертв російського терору серед мирного населення. Усі присутні також разом виконали Гімн України. Загалом акція пройшла насичено і патріотично.

ЗакарпатПост