На Закарпатті двоє неповнолітніх грабіжників зняли з картки жертви понад 17 тисяч гривень

Двом нападникам, які пограбували жінку серед ночі у Сваляві, повідомили про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Закарпаття.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Грабіжниками виявилися двоє неповнолітніх місцевих хлопців, віком 15 та 16 років. Вони підійшли до 50-річної жительки Сваляви, вирвали в неї з рук сумку та втекли. Подія сталася у ніч на 6 березня по вулиці Достоєвського.

Серед речей у сумці потерпілої була і банківська картка, з якої зловмисники зняли 17500 грн та порівну розділили між собою.

Грабіжників оперативно затримали. З’ясувалося, що молодший учасник пограбування вже притягався до кримінальної відповідальності. Частину грошей вдасться повернути потерпілій.

Обом фігурантам слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, що карається позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

З підозрюваними паралельно продовжують працювати співробітники ювенальної поліції. Розслідування у справі триває.

ЗакарпатПост