Як путін ховається від світу. Офіцер ФСО втік на Захід і розповів про роботу на диктатора

Гліб Каракулов 13 років відслужив під управлінням президентського зв’язку. Центру ” Досьє ” він дав перше інтерв’ю після втечі.

Про це пише тг-канал «Правда Геращенка»

До рук лікарів
▶️ Провал вторгнення сильно вдарив по путіну. У травні 2022 р. його було госпіталізовано до ЦКЛ. Інформація західних розвідок виявилася вірною.

Бульбашка для тирана
▶️ У путіна немає мобільного телефону, він не користується інтернетом. Всю інформацію він одержує від дуже обмеженого кола людей. Папки для путіна – це реальність.

На голці пропаганди
▶️ Головна вимога для всіх відряджень – для путіна повинні працювати 4 телеканали росТВ.

Діти путіна
▶️ Своїх дочок він називає «ці жінки». Катерину Тихонову, наприклад, охороняє фсо, до неї приставлений спеціальний ад’ютант.

Мобільний бункер
▶️ На всі свої виїзди путін бере спеціальний захищений куб заввишки 2,5 метра. Саме звідси веде телефонні переговори.

Головний страх
▶️ путін «патологічні боїться за своє життя». Всі співробітники ФСО, які мають працювати з ним, досі проходять 2-тижневий коронавірусний карантин (попри регулярні щеплення та тести).

Великий плутанник
▶️ Усі резиденції путіна оформлені під копірку, щоб по ТВ-картинці не можна було зрозуміти де саме він знаходиться. З сочі, наприклад, відправляли порожній літак, влаштовували проїзд кортежу, щоб створити ілюзію відльоту, хоча насправді путін залишався у резиденції «Бочарів струмок».

Не треба бути світилом медицини, щоб зробити очевидний висновок – путін явний психопат.

ЗакарпатПост