Закарпатські держслужбовці зможуть підвищувати кваліфікацію у Західноукраїнському національному університеті

Керівники Закарпатської облради та Закарпатської ОВА щойно підписали тристоронній договір про співпрацю із Західноукраїнським національним університетом.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

👉Договір, крім іншого, передбачає підвищення кваліфікації для держслужбовців Закарпатської області. Зокрема, у філії закладу у Сваляві.

☝️ У ході підписання документу голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко наголосив також на важливості співпраці у напрямку транскордонного співробітництва.

📌Довідково

25 серпня 2020 року, відповідно до наказу МОН України, Тернопільський національний економічний університет (ТНЕУ) перейменовано на Західноукраїнський національний університет і надано статус класичного закладу вищої освіти.

У вебометричному рейтингу університетів світу Webometrics Ranking Web of Universities (Edition 2020.2.0) університет посідає 6-те місце серед 317 українських закладів вищої освіти, у міжнародному рейтингу uniRank – 7 місце. Також ЗУНУ – сьомий в Україні за кількістю дослідників, що мають профілі у Web of Science, повідомляє Закарпатська обласна рада.

ЗакарпатПост