«Із любов’ю в серці» хустяни збирали кошти під час благодійного концерту на потреби 128 Закарпатської бригади

8 квітня в Хусті відбувся благодійний концерт. Захід пройшов у Закарпатському обласному театрі драми та комедії.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Основною метою акції було зібрати кошти на потреби 128 Закарпатської бригади. Подія стала продовженням акції «Знаковий рубіж. Рік незламності», започаткованої батьківською спільнотою Хустської СШ №6.

Тоді до благодійної скриньки вдалося зібрати 17.640 гривень та 100 доларів. Тож хустяни вирішили продовжити допомагати ЗСУ, адже саме від армії на передовій залежить у тилу наш спокій. Тому вхід на концерт хоч і був вільним, але при вході у скриньку кожен бажаючий міг вкинути будь-яку посильну для себе суму.

«Доброго вечора. Ми – з України! Саме такими словами хочеться звернутися як до глядачів, так і до гостей та подякувати за те, що прийшли підтримати здібних виконавців із Івано-Франківська, таких креативних, патріотично налаштованих і молодих артистів…  та задонатити для Збройних сил України. Також хочу подякувати батьківській спільноті школи на чолі з Володимиром Дьорді, який ініціював цю подію. У нас усіх спільна і єдина мета – маленькими кроками наближати велику перемогу! Ми довіряємо нашим захисникам, які уже неодноразово довели, що ми – найсильніша армія світу Тому донатимо на ЗСУ, підтримуємо нашу армію і віримо у наших Героїв!», – розповіла ЗакарпатПост директорка Хустської СШ№6 Тетяна Дуда.

Привітав присутніх також і очільник Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання Любомир Пасічняк.

Цікаво та оригінально провела концерт Марія Радайкіна. А виступили глядачами гурти «SPART»,  «MADWRONGBOY», «STEFAN»,  VASTE», вокалісти Юлія Баюн та Надія Струк. Усі виконавці є студентами або викладачами Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання.

А зібрати під час благодійного заходу вдалося справді гарну суму – 29 тисяч 302 гривні.

ЗакарпатПост