На Закарпатті попрощалися із захисником Вадимом Сідей, який загинув ще у жовтні минулого року

В Перечині попрощалися з молодим захисником – старшим солдатом  кулеметником стрілецького взводу, стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А1556 Сідей Вадимом Васильовичем.

 1 жовтня 2022 року Вадим  загинув на полі бою героїчно віддавши своє життя. Передчасна смерть забрала життя відважного воїна, вірного друга і побратима, любимого сина, мужнього брата… 

Сідей Вадим Васильович народився в м. Перечин, Закарпатської області 23 вересня 1986 року. Навчався в Перечинській ЗОШ І-ІІІ ступенів, котру закінчив в 2002 році. По закінченню школи вступив до Перечинського професійного ліцею та навчався за професією «Слюсар з ремонту автомобілів».  В жовтні 2005 року був призваний на строкову службу.  Потім працював на Перечинському ЛХК. Ніколи не боявся різної роботи. З  3 травня 2022 року Вадим був  мобілізований на захист всіх нас та Батьківщини, поповнивши ряди військовослужбовців. Ніс службу завзято та відважно.

До Храму Покрови Пресвятої Богородиці в місті Перечині, де відбувся Чин похорону, попрощатися з захисником прийшли рідні, близькі, друзі, військові, знайомі, представники міської ради, мешканці громади.

Священники відслужили заупокійну Літургію…

Хода пройшла до Алеї Слави (кладовище Полякове) – тут перечинця воїна-Героя Вадима  поховали з військовими почестями.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна йому пам’ять. Слава Герою!

ЗакарпатПост