На війні загинув 22-річний закарпатець, прикордонник Василь Матійчак

Міжгірська громада знову втратила Героя – 22-річного Василя Матійчака.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Страшна звістка в черговий раз сколихнула нашу громаду. На війні з російським агресором загинув наш земляк, мешканець с. Стригальні ВАСИЛЬ МАТІЙЧАК, повідомив на своїй сторінці у фейсбук голова Міжгірської громади Василь Щур.

З самого початку повномасштабного вторгнення хлопець без вагань пішов захищати рідну землю. Служив у прикордонних військах.

15 травня внаслідок поранень, несумісних з життям, отриманих у районі населеного пункту Бахмут обірвалось життя молодої людини, справжнього патріота, в якого попереду було все життя. Через два дні йому б виповнилось тільки 22 роки…

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай світлий спомин про справжнього Героя, який віддав своє життя за Україну, стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів.

У цю гірку мить щиро розділяємо горе з батьками та разом з рідними схиляємо голову в глибокій скорботі.  Вічна пам’ять і слава Герою-земляку, який захищав Батьківщину та кожного з нас.

ЗакарпатПост