Ужгородський скансен запрошує на ювілейну виставку Одарки Долгош

Одарка Долгош – заслужений діяч мистецтв України, лауреат обласної премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі, член національної спілки художників України, голова ГО «Асоціації творчих жінок Закарпаття “Нова форма”, кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри дизайну Закарпатської академії мистецтв.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️ повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

 Народилася  художниця 14 квітня 1963 року на Ужгородщинi. В 1982 році закінчила Ужгородське училище прикладного мистецтва – відділ художньої кераміки. З 1983 по 1988 рр. навчалася в Українському поліграфічному інституті ім. І. Федорова (м.Львів) – відділення оформлення та ілюстрації книги.

Працює в галузі живопису, станкової та книжкової графіки. Авторка вісімнадцяти персональних виставок в Україні й за кордоном. Учасниця всеукраїнських, міжнародних групових виставок, пленерiв та культурно-мистецьких проектів. Твори художниці зберігаються в музеях та приватних колекціях в Україні й за її межами, інформує Департамент культури Закарпатської ОДА.

Виставка відкрилася 17 травня, за адресою: вул.. Капітульна 33 А

ЗакарпатПост