Військовослужбовці, які зареєстровані в Ужгородській громаді зможуть отримати компенсацію початкового внеску за кредитами на придбання житла

Програму компенсації початкового внеску за кредитами на придбання житла військовослужбовцям Збройних Сил України (за контрактом) в Ужгородській міській територіальній громаді на 2023 – 2025 роки підтримали сьогодні на засіданні виконкому міської ради.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Фінансування Програми передбачено у сумі 3 мільйони гривень. Документ у подальшому ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

Метою Програми є створення належних умов для забезпечення житлом військовослужбовців за контрактом шляхом компенсації початкового внеску за кредитами на придбання житла.

Право на отримання такої компенсації матимуть особи із числа військовослужбовців Збройних Сил України (за контрактом), які зареєстровані в Ужгородській  міській територіальній громаді, за наявності статусу учасника бойових дій, що підтверджується відповідним посвідченням.

ЗакарпатПост