На Закарпатті припинили злочинну діяльність групи наркоторговців

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури п’ятьом місцевим жителям повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та у збуті наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України). Найближчим часом ужгородцям оберуть запобіжні заходи.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Слідством встановлено, що на території обласного центру злочинна група займалася незаконним придбанням і подальшим збутом канабісу та метамфетаміну задля збагачення. Ведення незаконної діяльності ділки чітко розпланували між собою: одні відповідали за постачання «товару», інші ж вели перемовини з покупцями та безпосередньо збували наркотики та психотропи клієнтам. Кілька таких випадків задокументовано протягом 2022-2023 років.

Цими вихідними правоохоронці провели десяток обшуків у помешканнях фігурантів та в місцях можливого зберігання психотропів. Виявлено та вилучено розфасовану кристалічну речовину у великих розмірах, ймовірно – метамфетамін, а також засоби для пакування та фасування, мобільні телефони та інші докази протиправної діяльності. П’ятьох осіб затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Слідство здійснює Ужгородське районне управління поліції за оперативного супроводу Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області, інформує Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост