Журналістка та волонтер Галина Ярцева увійшла до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Галина Ярцева у рейтингу цьогорічного видання «Впливові люди Закарпаття».

Вона пройшла вогонь, воду і мідні труби українського волонтеріату, знає ситуацію усередині нього як ніхто інший.

Очолюваний нею «Рух підтримки закарпатських військових» працює ще з 2014 року. Саме відтоді група  активних людей організувалась та дієво допомагає військовим, хоча статусу юридичної особи рух набув лише у травні 2022 року.

Волонтерка вважає, що волонтерський  рух не заміняє державу, він потрібен в конкретний момент, щоб стати оперативною підтримкою для тих, кому це потрібно. Коли маховик державної системи тільки запускається, тоді потрібні волонтери – спільнота, яка дуже мобільна, організована, має потрібні контакти.

Пані Галина наголошує, що війна ‒ надовго, що це марафон. Тому кожен волонтер має набратися терпіння, сил, навчитися берегти і правильно розподіляти свій ресурс, бо ми не закрили ворота війні за 8 років, та й  держава має навчитися грамотно працювати з волонтерами.

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси.

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост