«Розіп’яті священники»: російські пропагандисти вигадали нову абсурдну «лякалку»

Окупанти не можуть прожити жодного дня не вигадуючі нісенітницю.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Російські пропагандисти вдалися до нових “лякалок” – тепер по своїх каналах вони розповсюджують фейки не про “розіп’ятого хлопчика”, а про «розіп’ятих священників» та «зникаючих дітей» у Бердянську, Донецьку та Луганську.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав блогер “Фашик Донецький”, пише ТСН.

Як зазначається, пропагандисти поширюють Мережою відео, на якому жінка у військовій формі запевнює в тому, що українські військові нібито вчиняли “звірства”. А відбувалися вони, що цікаво, в окупованих РФ з 2014 року Донецьку та Луганську, а вже пізніше – у Бердянську Запорізької області.

«Вчора я буквально була у храмі – тут, у Бердянську. Мені розповідали, як діють методи залякування. Про це мені говорили і в Донецьку, в Луганську. Ми всі знаємо розіп’ятих батюшок, ми знаємо похованих людей у ставках під Донецьком, ми знаємо зникаючих дітей, ми все знаємо. Це страшні методи, після яких нормальна людина будь-яка, яка не має зброї в руках – вона, природно, починає закриватися і просто… Їй залишається тільки чекати», – сказала пропагандистка.

Кумедно, що навіть її “колега” здивувалася її висловам. Водночас українці у коментарях почали пристрасно обговорювати новий фейк росіян.

ЗакарпатПост