Нове потужне обладнання отримав Закарпатський обласний клінічний центр кардіології

Сучасне спеціалізоване обладнання отримав Закарпатський обласний клінічний центр кардіології та кардіохірургії в Ужгороді. Гематологічний аналізатор, реєстратори ЕКГ і дозиметр VacuDap для нього закупила міжнародна благодійна організація «IOCC-Україна».

передплати газету Поради Здоров’я на своїй пошті 💛 індекс 89266 💙 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

Лабораторне й діагностичне оснащення закладу охорони здоров’я передали Петро Добромільський – заступник голови Закарпатської ОДА та представник «IOCC-Україна» Гага Нікабадзе.

«Лікування і профілактика серцево-судинних захворювань – це завжди необхідні послуги. Особливо актуальними вони стали у зв’язку зі збільшенням кількості населення в нашій області через війну. Тому разом з партнерами створюємо умови для покращення якості й оперативності надання пацієнтам потрібної допомоги», – підкреслив Петро Добромільський.

Своєю чергою представник «IOCC-Україна» Гага Нікабадзе зауважив, що їхня організація й надалі реалізовуватиме в Закарпатській області проєкти з підтримки та посилення закладів охорони здоров’я.

«Нове потужне обладнання для нас дуже важливе. Кожен пацієнт потребує якісного та оперативного обстеження, своєчасного лікування, адже часто захворювання серцево-судинної системи не терплять зволікань», – зауважив директор Закарпатського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії Роман-Остап Соскида.

За його словами, щороку їхній заклад амбулаторно та стаціонарно приймає понад 50 тисяч пацієнтів

ЗакарпатПост