На Тячівщині поліція затримала наркоторговця, який збував метамфетамін

В ході проведення негласних заходів співробітники кримінальної поліції Тячівського районного відділу припинили злочинну діяльність місцевого наркоторговця. За оперативною інформацією 29-річний місцевий житель, методом «закладок», систематично продавав на території району наркотик метамфетамін.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Оперативники затримали зловмисника в ході контролю за вчиненням злочину. Фігурант саме передав своєму клієнту координати, де сховав пакунок з наркотиками, гроші за які вже отримав напередодні.

Для фіксації та вилучення доказів за місцем проживання фігуранта слідчі провели обшук. Серед вилученого: наркотики, електронні ваги, гроші та бойова граната РГН із запалом до неї.

Всі ці речі досліджуватиме експерт. Оперативники встановлюють їх походження.

Відповідно до статті 208 КПК України зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання, повідомляє Поліція Закарпатської області.

В поліції за даним фактом відкрито два кримінальні провадження – за ч. 1 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з бойовими припасами) Кримінального кодексу України.

Зараз слідчі готують матеріали для повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу – клопотатимуть про тримання під вартою.

Наркоторговцю загрожує до 8 років ув’язнення.

ЗакарпатПост