На Закарпатті, прикордонники попрощалися зі своїм побратимом Іваном Буцко, медиком, який врятував сотні життів

Прикордонники Мукачівського загону провели в останню путь свого побратима – фельдшера відділення медичного забезпечення Буцко Івана Михайловича.

З благословіння Високопреосвященнішого Феодора митрополита Мукачівського і Ужгородського в храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці, села Скотарське було звершено чин похорону Героя Буцко Івана Михайловича.

Надзвичайно позитивного, завжди усміхненого, доброзичливого та щирого Івана любили й поважали колеги та керівництво. Смерть воїна стала непоправною, болючою втратою для його рідних і близьких, а також для усіх, хто його знав!

З перших днів війни Буцко Іван добровільно долучився до лав Держприкордоннслужби, адже чітко усвідомлював, що його вміння та навички найбільше потрібні на війні, щоб рятувати життя своїх побратимів на передових рубежах.

За своє коротке життя бойовий медик врятував сотні життів своїх побратимів! Його власне життя обірвалося під час ворожого обстрілу евакуаційного пункту на Донеччині.

Герой, якому тепер назавжди 32! До останнього подиху він залишився вірним Військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Прикордонника поховали у рідному селі Скотарське на Воловеччині, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Без коханого чоловіка та люблячого татуся залишилися донечка та дружина Івана Буцка.

Висловлюємо щирі співчуття сім’ї та рідним, схиляємо голову в глибокій скорботі.

Світла пам’ять захиснику України!

ЗакарпатПост