Адмінсервіс «Я – ветеран» стає ближчим для закарпатських військовослужбовців

Саме зараз триває обговорення майбутнього переліку послуг, які невдовзі за принципом «єдиного вікна» надаватимуть у ЦНАПах військовослужбовцям та членам їхніх сімей.

комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50

Можливі варіанти для подальшого запровадження сьогодні на робочій нараді заступник очільника області Олександр Пацкан розглянув разом із представниками й керівниками профільних підрозділів ОВА, обласного військкомату та ГУ Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

«Левову частку в цьому переліку становитимуть послуги, які зараз надають соцзахист і ТЦК та СП. Результати опитування ЦНАПів, яке ми проводимо, показують, що це найбільш затребувані сервіси, за ними найчастіше звертаються захисники і їхні близькі. Тому маємо подбати про те, щоб зробити їх доступними та якісними», – зауважив Олександр Пацкан.

За його словами, до переліку також планують включити низку освітніх, медичних послуг і тих, які надають органи Пенсійного фонду України.  Оскільки чинне законодавство не передбачає можливості надання окремих із них у ЦНАПах, важливою зараз є й робота над підготовкою пропозицій щодо внесення змін.

У цьому напрямку тривають консультації та є тісна взаємодія з керівниками профільних міністерств, відомств, а також з безпосередніми отримувачами послуг.

Робота над запуском пілотного проєкту «Я – ветеран» у ЦНАПах області триває, тож стежте за оновленнями, інформує Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост