В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який викрав велосипед

Вчора, 31 липня, до поліції надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда на вулиці Станційній в Ужгороді.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

За викликом виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції, співробітники якої опитали заявника та встановили, що чоловік залишив свій велосипед пристебнутим на замок біля входу до будинку. Коли повернувся, велосипеда вже не було.

Для швидкого встановлення причетного до крадіжки поліцейські переглянули відео з камер спостереження та здійснили патрулювання району.

В результаті, вже за лічені хвилини правоохоронці розшукали крадія. Ним виявився 30-річний житель Чернігівської області, який раніше вже був судимий за пограбування, повідомляє Поліція Закарпатської області.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Велосипед поліцейські вилучили та найближчим часом повернуть потерпілому. Розслідування у справі триває.

ЗакарпатПост