«Вам гарантовано соціальну виплату – для отримання перейдіть за посиланням»: поліція Закарпаття застерігає громадян від взаємодії з шахраями

На Закарпатті поліцейські проводять профілактичну роботу з населенням. Під час особистих зустрічей з громадянами, а також розміщуючи інформаційні постери у громадських місцях, правоохоронці намагаються убезпечити краян та гостей області від участі у фінансових аферах. 

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

Однією з поширених на сьогодні залишається схема з пропозиціями отримання соціальної грошової виплати, яку нібито гарантує псевдо-фонд у час війни.

Отримавши повідомлення з такою пропозицією радимо громадянам ні в якому разі не телефонувати на номери вказані у ньому, а також не переходити за посиланнями, прикріпленими до повідомлення.

Крім цього, не вказуйте свої персональні дані на неперевірених сайтах, нікому не повідомляйте термін дії банківської карти та CVV-код, інформує Поліція Закарпатської області.

У разі здійснення будь-яких авторизацій у мережі Інтернет обов’язково перевіряйте гіперпосилання та наповнення сайту на відповідність офіційним даним компаній.

Тримайте ваші конфіденційні дані у таємниці та будьте захищеними від посягань аферистів. У випадку ж їх витоку, одразу зателефонуйте до поліції та повідомте про шахрайські дії свій банк.

ЗакарпатПост