Військкома з Одещини після суспільного резонансу відправили на передову

Військкома з міста Южного Єгора Смирнова після появи в соцмережах повідомлень про його збагачення відправили на передову.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Про це йдеться на сторінці Одеського обласного ТЦК та СП.

«Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що «депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й «пригрів» у ТЦК двох своїх соратників».

Командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою.

Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі.

Стосовно  оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією. Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження», – йдеться у повідомленні Одеського обласного ТЦК СП.

ЗакарпатПост